Christian Fictoor

Christian Fictoor - freelance marketing manager | fractional CMO | brand builder | event professional | co-owner iGNITE! Music B.V. | music & culture marketing | startup coach | public speaker | creative thinker | brainstormer | entrepreneur

AV-VERHUUR & AUDIO ENGINEER

Door mijn werk als event-professional en het werk met artiesten vanuit mijn rol binnen iGNITE! Music heb ik in de loop der jaren een behoorlijk assortiment aan AV-apparatuur verzameld. Daarnaast sta ik nog steeds met enige regelmaat ‘achter de knoppen’ als audio engineer, cameraman, als stagemanager, coordinator of event- of hybride event regisseur.

Voor een overzicht van apparatuur die ik verhuur verwijs ik naar mijn profiel op Gearbooker (opent in nieuw venster). Of bekijk het aanbod hieronder:© 2023 Christian Fictoor

Thema door Anders Norén