Christian Fictoor – freelancer marketing & event professional

Christian Fictoor - freelance professional with over 20 years of experience in the marketing, branding, pr/communication, events, music industry & cultural sector. Co-owner iGNITE! Music Agency.

Nieuwe klant: Frietmeester Franchise

Vanaf 24 juli ben ik als freelance part-time marketing coördinator bij een nieuwe franchiseformule: Frietmeester. Extra leuk want ik was zelf regelmatig klant bij de vestiging die de fundering legde onder het opstarten van deze franchise, Frietmeester Deventer. Frietmeester is een prijswinnende horeca-onderneming met als specialiteit ambachtelijk gemaakte (handgesneden) verse friet en een selectie kwaliteit snacks. Een prachtig eerlijk product waarmee zij in de 7 jaar dat ze bestaan een grote groep fans hebben opgebouwd.

Ik zal als onderdeel van het team gaan werken aan het bouwen van het merk, meehelpen met het werven van nieuwe franchisenemers en helpen de nieuwe vestigingen in de markt te zetten!

Droom jij van een eigen horeca-onderneming dan is dit wellicht de kans waarop je aan het wachten was: uitgebreide steun vanuit de franchise, een prachtig product, goede marge en hoge klant-retentie door de (bewezen) kracht van de formule. Wil je meer weten? Neem dan contact met mij op!

Verder Bericht

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2024 Christian Fictoor – freelancer marketing & event professional

Thema door Anders Norén